Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala Serveis Municipals constitueix en plenari el seu Consell d'Administració

05 . Oct, 2009 a les 13:55
3115 reproduccions
El consell de la nova societat limitada estarà composat per vuit regidors del consistori, cinc del govern municipal i tres de l'oposició i tindrà com a president a l'alcalde, Andreu Martí, i al portaveu municipal, Antoni Montagut.

Dijous 1 d'octubre va tenir lloc un ple extraordinari i urgent de l'ajuntament de l'Ametlla de Mar en el que es van tractar els quatre punts que hi havia en l'ordre del dia, entre ells la sol·licitud de subvencions per a diferents obres, d'una banda per a la peatonalització total del c/Sant Joan i, d'altra, per a diferents accions a Roques Daurades, i també es van tractar la modificació de la proposta dels estatuts reguladors de la societat limitada La Cala Serveis Municipals SL així com la fixació i nomenament dels seus vuit membres i del president i vicepresident d'aquesta entitat que són Andreu Martí i Antoni Montagut.

Nova societat limitada

Ricardo Llaó, regidor del Partit Popular, va destacar principalment la transformació dels patronats en una societat limitada. Hem fet un pas endavant en quant a transformar els patronats en una societat limitada. Nosaltres estem d'acord perquè és un pas més cap a la consecució d'aquesta gestió privada de la que entenem que ha de donar millors serveis al ciutadà, sobretot, ara, amb aquest primer pas de l'esport. Per al socialista Antonio Espuny va ser un ple dels que en política s'anomenen de pur tràmit. Simplement hem ratificat unes subvencions que ja s'havien sol·licitat per part de l'equip de govern. A banda d'això no ha hagut res més que es pugui destacar".

Absència independent

El republicà Jordi Gaseni va trobar a faltar la proposta del seu grup, plantejada al ple anterior, sobre la realització d'una possible consulta popular per la independència de Catalunya a la nostra població. "Destaquem l'absència d'aquesta proposta després que l'alcalde ens prometés que la debatrien en aquest ple. Esperem que es plantegi en el pròxim ple ordinari, que la poguéssim debatre amb tranquil·litat i que poguéssim aprovar aquesta moció perquè els ciutadans de La Cala exerceixin el seu dret a decidir aquesta qüestió".

La Cala Serveis SL

Per al portaveu governamental, Antoni Montagut, d'aquest ple destaca l'avanç que s'ha fet respecte a La Cala Serveis SL. Hem tractat els punts que afectaven a La Cala Serveis SL, nova empresa de l'ajuntament que pretén recuperar l'IVA i també que poguéssim ser més eficients i eficaços en totes les accions que prengui l'ajuntament i que no tenen res a veure amb obres. Pel que fa als membres al complet del consell d'Administració de la nova societat mercantil són Andreu Martí, Antoni Montagut, Mari Carme Martí, Joan Pere Gómez Comes i Teresa Callau, tots cinc regidors de CIU, i Jordi Gaseni, Antonio Espuny i Ricardo Llaó, caps de l'oposició.


respostes a "La Cala Serveis Municipals constitueix en plena..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 768,33 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 134
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007