Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Institut Mare de Déu de la Candelera al Impulsa 2015

10 . Jun, 2015 a les 15:55
per otomas a La notícia del dia
1306 reproduccions
Alumnes de l'Institut Mare de Déu de la Candelera mostraran el projecte Reviure al Fòrum Impulsa 2015 a Girona el 26 de juny . Un fòrum presidit per la reina d'Espanya, i princesa de Girona, Letícia Ortiz.
El centre de l'Ametlla de Mar ha estat escollit , juntament  amb l'Escola Carme Guash de Figueres, entre més d'una vintena de centres d'arreu de Catalunya. Des de l'Institut calero han realitzat un hivernacle amb reg automàtic, per una banda, i per l'altra han agafat material informàtic i s'ha restaurat ordenadors. Uns ordenadors que del centre es lliuraran a entitats del municipi que ho necessitin.
Un projecte ideat per tres professors del centre i que ha obtingut el reconeixement de la Fundació Trilema, una entitat que vetlla per la investigació i transformació al món educatiu. I també, de  la Universitat de Vic, i la Fundació Princesa de Girona.
 " Va ser un projecte proposat des del professorat i des de la direcció vàrem donar el vist-i-plau perquè vàrem veure que era un projecte innovador i que aportaria molt als alumnes. Estem satisfets i donem l'enhorabona als professors i alumnes que han fet possible el projecte Reviure", explica Mari Marsal.
A més, l'Institut Mare de Déu de la Candelera aquesta setmana ha estat protagonista del programa els Optimistes de Catalunya Ràdio. Un programa presentat per Sergi Vives i Manu Guix que s'emet de una a dues de la tarda.respostes a "L'Institut Mare de Déu de la Candelera al Impul..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 141,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007