Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Grup Escènic de la SCER oferirà aquest cap de setmana una sessió doble de teatre

16 . Mar, 2017 a les 18:30
per drodriguez a La notícia del dia
1753 reproduccions
Aquest cap de setmana, el Grup Escènic de la Sala SCER oferirà una sessió doble de teatre amb dues propostes diferents: ‘Llums, càmera i... desesperació' i ‘Besos'. La sessió tindrà lloc tant dissabte com diumenge, a les 18 h de la tarda. ‘Llums, càmera i... desesperació' serà la primera a començar.

Es tracta d'una obra d'humor representada pel nou grup prejuvenil, que va entremig del grup infantil i juvenil i que debutarà el dissabte per primer cop. La funció està basada en un rodatge d'una pel·lícula de l'Oest, en el que sorgeixen certs problemes entre els actors que els porten a situacions d'estridències i d'humor, molt d'humor.

Després d'un descans entre actes, serà el torn de ‘Besos', representada pel grup d'adults. L'actuació d'aquesta obra estava programada per la Candelera però a causa d'assumptes personals per part d'un dels actors, es va aplaçar per aquest dissabte.

Tot i la mancança d'un dels membres de l'equip, «l'obra continua amb la mateixa essència, només ha variat algun personatge» ha apuntat Joan Pere Brull, director del Grup Escènic. ‘Besos' reflecteix situacions quotidianes amb un toc d'humor. A més, afegeix parts de musical en les que es cantaran cançons molt conegudes i segons Brull, «la gent s'animarà i s'ho passaran bé».

L'entrada de la sessió doble tindrà un cost de 6 euros pel soci i 8 euros pel no soci. Les entrades són numerades i es podran adquirir una hora abans de la funció, dissabte i diumenge a partir de les 17 h. «Les obres no són llargues, mitja hora una, i una hora i mitja l'altra; creiem que es pot aguantar, perquè són obres molt divertides i la gent s'ho passarà molt bé» han remarcat els directors, fent una crida a la puntualitat per veure les dues obres.


respostes a "El Grup Escènic de la SCER oferirà aquest cap d..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 438,51 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 189
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007