Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els patronats de Cultura, Turisme i Mitjans, s'incorporen a La Cala Serveis Municipals SL

27 . Abr, 2012 a les 09:49
per gfigueres a La notícia del dia
2127 reproduccions
L'ajuntament de l'Ametlla de Mar l'any 2009 va decidir iniciar els tràmits que marca la Llei 57-2003, de mesures de modernització per a l'administració local amb la transformació del Patronat d'Esports en una Societat Mercantil cent per cent municipal, La Cala Serveis Municipals, SL.
En data 8 d'octubre de 2009 es va constituir la societat mercantil i aquest fet va provocar que s'obtinguessin diferents avantatges a nivell de gestió, d'organització i a nivell de polítiques de fiscalitat, el que ha permès que es generessin importants estalvis econòmics.
Durant l'exercici 2011 l'ajuntament va iniciar els processos administratives necessaris que marca el Reglament d'Obres, Activitat i Serveis (ROAS) per a les incorporacions dels tres Patronats Municipals que encara tenia, Cultura, Mitjans Informatius i Turisme a la societat. Per tant, a l' inici de l'exercici 2012 l'ajuntament ja ha incorporat els tres Patronats que mancaven a la Societat Mercantil optimitzant d'aquesta manera la gestió d'aquests Ens i generant estalvis per la pròpia gestió conjunta així com de les polítiques fiscals establertes.
D'aquesta manera, l'ajuntament ha reduït el número d'Ens dependents per reorganitzar-los d'una forma més eficient i optimitzar la seva gestió aconseguint el màxim d'estalvis econòmics per a la Corporació.


respostes a "Els patronats de Cultura, Turisme i Mitjans, s'..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007