Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Pla de modernització i racionalització de l'Administració a l'Ametlla de Mar

05 . Ago, 2011 a les 09:40
per gfigueres a L'Entrevista
2025 reproduccions
Amb la crisi actual són molts els ciutadans que s'han hagut d'estrènyer el cinturó i des de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar es considera que l'administració també ha de donar exemple. Per aquest motiu el consistori calero està preparant un pla de modernització i racionalització de l'administració per tal d'optimitzar els recursos. I és que tot i que els comptes de l'Ajuntament estan sanejats no es pot obviar la conjuntura de crisi que provoca una reducció dels ingressos. L'objectiu de l'Ajuntament és oferir el màxim de serveis intentant racionalitzar els costos.

"Hem de decidir quins serveis podem continuar tenint i com els financem. Això requereix un esforç important i l'Administració ha de mostrar que el pot fer. La voluntat del consistori és mantenir el màxim de serveis, mirar com administrar els recursos per poder tenir-los i preparar-nos per fer front a la crisi", va explicar el regidor d'Hisenda i portaveu del Govern, Antoni Montagut.

D'altra banda, cal tenir en compte que en el ple, del passat 28 de juny, ja es va aprovar la reducció en un 16,5% del sou dels òrgans de govern. També es va reduir el sou de l'alcalde, Andreu Martí, en un 40% i dels càrrecs de confiança en un 18%.


respostes a "Pla de modernització i racionalització de l'Adm..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,20 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 53
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007