Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar posa en marxa el projecte petites grans millores

01 . Abr, 2010 a les 19:54
2353 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha posat en marxa la iniciativa "petites grans millores" perquè, segons el consistori, tot i que diàriament es treballa per l'acondicionament del municipi sempre hi ha detalls que passen per alt. Per aquest motiu neix aquest projecte amb l'objectiu de detectar les mancances dels carrers de la vila i posar-hi solucions. Un cop per setmana, l'alcalde del municipi, Andreu Martí, i el cap de la brigada municipal passejaran per una part diferent del poble per tal de revisar cada detall, escoltar a tots els veïns, fer una diagnosi acurada i decidir quines actuacions s'han de dur a terme. A més, cada vegada que es faci una visita per algun carrer de la vila els veïns rebran una carta de l'alcalde de l'Ametlla explicant-los-hi les actuacions previstes.


"Estem complint, complint al carrer amb aquells compromisos que havíem dit. L'aparcament soterrat, la piscina, és evident que aquests grans projectes són importants, però també ho són, per generar aquesta dinàmica de millora de la qualitat de vida de tots plegats, solucionar aquests petits detalls. D'aquí aquest projecte anomenat petites grans millores. A la web de l'ajuntament es poden seguir les actuacions que fem i anirem fent i suggerir-ne. Aquests detalls creiem que al final són els que acaben marcant la diferència", va explicar Andreu Martí, alcalde del municipi.


D'altra banda, per tal que tothom pugui fer arribar les suggerències de millora al consistori s'ha habilitat un apartat a la web de l'Ajuntament a l'adreça www.ametllamar.cat. A més, en aquest espai els ciutadans podran veure les actuacions que es van fent als carrers del municipi.


respostes a "L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar posa en marxa ..."

Deixa'ns un comentariDescàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,54 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007