Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Govern descarta nous ajustos horaris a la xarxa ferroviària i retreu a Adif i Renfe falta de «credibilitat» a l'R16

01 . Set, 2016 a les 10:00
per drodriguez a La notícia del dia
1190 reproduccions
Quatre setmanes després de l'aplicació de les noves modificacions horàries a l'R16, el Govern n'ha fet una valoració inicial «negativa». El secretari d'Infraestructures, Ricard Font, ha assegurat que la manca de «credibilitat» d'Adif i Renfe per complir els seus compromisos fan que el Govern descarti aplicar noves modificacions horàries en altres línies de Catalunya.

Font ha reiterat que la Generalitat va acceptar els ajustos horaris, proposats per l'operadora i l'administrador d'infraestructures, per aconseguir arribar a uns nivells de puntualitat de Rodalies i Regionals que haurien de ser 90%, segons apunten. «Hem passat del 16% de fiabilitat al 62%, però ens quedem lluny del què hauria de ser i, per tant, és inacceptable» ha reblat.

El pròxim dilluns 5 de setembre, el Govern farà un balanç del primer mes d'aplicació d'aquests nous horaris i aprofitarà per presentar la proposta definitiva que farà a Renfe dels canvis en la devolució exprés dels bitllets per als usuaris de l'R16. L'objectiu és que els usuaris d'aquesta línia no es vegin perjudicats per l'aplicació de les modificacions horàries.


respostes a "El Govern descarta nous ajustos horaris a la xa..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 627,62 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 78
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007