Màx: º C, mín: º C

En directe

Parlem-ne

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

En marxa les obres de l'Avinguda del Museu Sant Jordi

03 . Set, 2009 a les 13:00
2596 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar i l'Associació de Propietaris de la Urbanització Sant Jordi d'Alfama promouen conjuntament el projecte executiu de les obres de condicionament de l'avinguda del Museu i la pista principal de la urbanització. Les obres, amb un pressupost d'adjudicació de gairebé 700.00 euros, han d'estar enllestides en un mes i mig. En concret, es renovarà el paviment i es realitzarà l'enllumenat públic.

Acord de tots
Aquestes obres són fruit de l'acord establert entre el consistori i els veïns que pretén dignificar alguns serveis bàsics i conferint-los la importància que tenen dins del sector. Per entendre's, en el cas de l'avinguda del Museu, se li dota d'una pavimentació adequada que serveixi com a nexe d'unió d'un important sector de trànsit. A més, es genera un espai que possibilita la visibilitat nocturna, gràcies a l'enllumenat públic establert. Joan Pere Gómez Comes, regidor d'Urbanisme i de Relacions amb les Urbanitzacions, ens explicava que "tots són conscients de les grans necessitats amb les que aquest equip de govern s'ha trobat a les diferents urbanitzacions de la vila. Per suposat, a Sant Jordi també hi ha moltes deficiències. Per exemple, l'asfalt de l'avinguda principal estava molt deteriorat i l'enllumenat era insuficient. Per això, sempre de la mà dels veïns i treballant conjuntament, hem pogut tirar endavant aquestes obres de millora. Per tot plegat estem molt satisfets".

Àmbit d'intervenció
L'àmbit de la intervenció està limitat per l'espai definit per les tanques de les edificacions existents a l'avinguda del Museu i la pista principal de la urbanització Sant jordi d´Alfama, sector bosc, al llarg dels 2.200 m de longitud. La primera de les actuacions correspon a la renovació de la pavimentació i consisteix en realitzar millores per a corregir tots aquells aspectes que comportin unes qualitats funcionals del vial millors a les que actualment existeixen, sempre i quan no impliqui cap tipus d'incomoditat o empitjorament als accessos dels habitatges. la calçada existent s'ampliarà dels 4,5 metres de l'amplada mitja actual fins als 6 metres. La segona actuació prevista és la realització de l'enllumenat del vial en base a les demandes que exigeix un enllumenat modern i d'acord amb la normativa vigent. L'enllumenat serà a base de lluminàries tipus vial sobre bàculs de 7 m, disposades aproximadament cada 25 m al llarg d'un dels costats del vial. La xarxa d'enllumenat es realitzarà soterrada.


respostes a "En marxa les obres de l'Avinguda del Museu Sant..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 706,13 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 107
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007