Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Los Xics Caleros suspenen les actuacions previstes per enguany per manca de castellers

08 . Mai, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1859 reproduccions
Los Xics Caleros, la primera colla castellera l'Ebre, no passen pels seus millors moments. En una decisió complicada, la colla de l'Ametlla de Mar ha renunciat a actuar en les diades que tenien programades enguany, per la manca d'efectius als assaigs. La mesura es va prendre ara fa un mes, en una assemblea extraordinària convocada per tractar la problemàtica.

Des de la colla expliquen que no poden assumir els compromisos, si no són prou castellers. Los Xics Caleros no s'han tancat les portes a tornar a les places aquest any si recuperen efectius. Però de moment, als assajos hi ha de mitjana entre una vintena i una trentena de membres, quan a l'entitat hi ha més de vuitanta castellers.

«De moment continuarem els assajos els divendres, tot i que no podem assajar un castell sencer, i l'assagem per parts. Esperem tenir sort i, si va venint més gent, tant de bo puguem fer una diada. Nosaltres intentarem de totes les maneres que no desapareguem», explica el cap de colla, Albert Romeu.

La dura decisió coincideix en l'any on la colla celebra el seu 5è aniversari. Segons ha explicat Romeu, i a causa de la manca de castellers, van haver de suspendre una actuació programada per la Diada al Castell. Tot dependrà, de sumar noves camises que es puguin mantenir les actuacions a la població, tant per les Festes de Sant Pere com la Diada local a l'octubre.


respostes a "Los Xics Caleros suspenen les actuacions previs..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 716,30 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 124
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007