Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Los Xics Caleros coronen els seus primers castells de sis aquest estiu

29 . Ago, 2013 a les 09:14
per gfigueres a La notícia del dia
2925 reproduccions
La colla castellera los Xics Caleros continua fent historia aquest estiu. Després de ser la primera colla castellera a les Terres de l'Ebre, los Xics Caleros aquest estiu han carregat i descarregat els seus primers castells de sis, en concret el 4d6, el 3d6 i els 3d6 amb agulla. I és que aquests darrers mesos han visitat diversos municipis del territori com el Perelló, la Ràpita, l'Ampolla, la Fatarella i Móra d'Ebre. A més, a les festes de Sant Pere van realitzar dos p4 dalt d'una barca, fita que només s'havia vist abans amb els Xiquets del Serrallo, padrins del Xics Caleros.
"Estem molts satisfets perquè som una colla molt jove que no té ni un any de vida. Però el bonic dels castells es que no hi ha sostre, és adir, ens queden moltes coses boniques per viure i fites per aconseguir" Dani Bas, Cap de Colla de los Xics Caleros.
"La veritat és que estic molt sorpresa de com ens han acollit a diversos municipis de les Terres de l'Ebre. Per citar-ne un, a l'Ampolla va ser increïble la gent com ens va animar i es va posar a fer pinya", explica Fàtima Hidalgo, Responsable tècnica de la colla.
A més, durant aquest estiu els castellers caleros han realitzat diversos assaigs oberts per les places del municipi amb l'objectiu d'apropar el mon casteller a tothom, i engrescar  a la gent perquè s'animi a fer pinya i formar part de la colla. Una colla que, actualment, compta amb 110 castellers, i un grup de gralles i timbals.
Les properes cites on los Xics Caleros lluiran les seves camises blanc i blaves són el dia 31 d'agost, a dos quarts de set, a Rasquera, el 7 de setembre, a la una de la tarda, a Tortosa, i a la Diada del 11 de setembre a casa, a la Cala.
Finalment, el dia 13 d'octubre, coincidint amb la 29a Diada de l'Arrossejat, los Xics Caleros celebren la Diada d'aniversari amb la companyia dels Xiquets del Serrallo i la Colla d'Alcover.


respostes a "Los Xics Caleros coronen els seus primers caste..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 781,34 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 108
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007