Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Cem la Cala supera els 900 abonats

21 . Oct, 2013 a les 14:55
per gfigueres a La notícia del dia
2289 reproduccions
Aquesta xifra d'abonats és fruit del treball intens de l'Àrea Municipal d'Esports per personalitzar quotes, recuperar antics usuaris, i ampliar l'oferta d'activitats.

El Cem la Cala, el complex municipal d'esports de l'Ametlla de Mar, ha sumat més de 900 abonats aquest mes d'octubre. Un augment notable fruit del treball des de l'Àrea Municipal d'Esports, de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, i en concret des del complex, per oferir diversitat de quotes adaptades a la demanda dels usuaris, recuperar antics abonats i diversificar encara més l'oferta d'activitats.
I és que des del cem s'ha realitzat una reducció del preu de les matrícules de 55 a 45 euros per adults i júniors, a més de posar les quotes infantil, 3a edat i pensionistes a 30 euros. A més, s'ha creat una quota especial per alumnes de l'Escola Pública Sant Jordi, per menys de sis euros al mes i, per als alumnes de l'Institut Mare de Déu de la Candelera, una quota especial de menys de 23 euros.
També, s'ha realitzat una promoció especial per estudiants durant l'estiu i tarifes temporals destinats als turistes i als visitants de segones residències. Una proposta que s'ha promocionat des dels allotjaments i comerços.
D'altra banda, la quota dirigida als aturats, per poc més de 22 euros, ha tingut molt bona acceptació. Actualment, hi ha 80 usuaris adherits a aquesta quota. Una altra proposta que ha tingut molta acceptació la quota de matí, de les 7 a les 14:00 de la tarda.
A més, s'han recuperat activitats com Kempo-Karate. A més, s'ha incorporat el Zumba, i la modalitat de Ioga Sadhana, i cursets de pàdel dirigits al sector infantil i femení.
"Cal lloar la feina que s'ha fet i que s'està fent. Crec que anem per bon camí i aquests més de 900 usuaris actuals ho confirmen", subratllava Andreu Martí, alcalde de l'Ametlla de Mar.
També s'ha intensificat la vessant de salut i benestar del cem a través de serveis com la fisioteràpia, l'estètica, i el massatge, el bronzejat amb raigs UVA, venta de productes nutricionals, osteopatia i fotodepilació.


respostes a "El Cem la Cala supera els 900 abonats"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 703,51 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 70
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007