Màx: º C, mín: º C

En directe

Parlem-ne

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Los Xiquets del Serrallo, Los Xiquets d'Alcover i Los Xics Caleros toquen el cel amb les mans a la Cala

11 . Oct, 2013 a les 11:09
per gfigueres a La notícia del dia
2884 reproduccions
L'Ametlla de Mar acollirà aquest 13 d'octubre la 1ª Diada Castellera de les Terres de l'Ebre.

Aquest 13 d'octubre, al port de la Cala, tindrà lloc la 1ª Diada Castellera de les Terres de l'Ebre a partir de dos quarts de dotze. Aquest dia Los Xics Caleros portaran a plaça castells de 6 i mig. Uns castells que segons el Cap de Colla, Dani Bas, ja tenen dificultat i que són mostra del treball que han dut a terme durant l'estiu. De fet, Bas fa una crida perquè la gent es sumi a fer pinya als assajos de dijous de nou a deu de la nit i divendres de vuit a deu del vespre als assajos que tenen lloc al pavelló poliesportiu. A més, és clar del dia de la Diada.
"Per a nosaltres representa un repte i alhora és fruit de tot un any de molt d'esforç. A més, aquest dia serà l'aniversari del primer cop que Los Xics Caleros vàrem portar les construccions de cinc a la plaça", explica el cap de colla de Los Xics Caleros, Dani Bas.
A més, en aquesta 1a Diada Castellera de les Terres de l'Ebre, emmarcada en la 29a Diada de l'Arrossejat, hi haurà participants de luxe. Una de les colles seran els padrins dels castellers caleros, Los Xiquets del Serrallo que portaran al port de l'Ametlla construccions de 7 i mig. També intentaran descarregar  el 4 de 8, i treure's l'espina,  ja que quasi ho aconsegueixen durant la Diada del 25è aniversari de la colla, la Diada Blava, a Tarragona. Per tant, tot un luxe per als amants de la tradició castellera que viu un moment dolç a les Terres de l'Ebre.
A més, Los Xiquets d'Alcover també participaran en aquesta primera Diada. Aquesta colla de l'Alt Camp que porta prop de trenta anys de rodatge ha aconseguit fites com els castells 4d8.


respostes a "Los Xiquets del Serrallo, Los Xiquets d'Alcover..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 721,32 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 35
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007