Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar i el del Perelló signen un conveni amb la Diputació per regular les obres de la carretera d'accés sud

19 . Jun, 2014 a les 10:51
per gfigueres a La notícia del dia
2207 reproduccions
La segona fase de la carretera d'accés sud de l'Ametlla de Mar, concebuda com una via d'evacuació dins del pla PENTA (Pla d'Emergència Nuclear), ha fet un nou pas endavant. I és que el passat 13 de juny la Diputació de Tarragona va signar un conveni amb els Ajuntaments de l'Ametlla de Mar i el Perelló per desenvolupar les obres d'aquesta segona etapa que tenen un pressupost de 1.928.918 euros. Així, amb l'acord subscrit per Josep Poblet, president de la Diputació de Tarragona, l'alcalde de l'Ametlla de Mar, Andreu Martí, i l'alcaldessa del Perelló, Genoveva Margalef es regula  l'arranjament d'aquest accés de l'Ametlla de Mar que connecta amb el Perelló i que completarà, finalment, el Pla d'Emergència Nuclear que es va iniciar l'any 1990.
"Aquest conveni permetrà encarrilar el final d'aquesta infraestructura tan esperada alhora que es genera un accés a la zona sud del municipi que facilitarà l'arribada de flux turístic a aquest sector del municipi", subratlla Andreu Martí, alcalde de l'Ametlla de Mar.
La Diputació de Tarragona s'encarregarà de l'expropiació dels terrenys i finançament d'aquests. Posteriorment, tal i com s'indica a l'acord serà l'Ajuntament de l'Ametlla qui es farà càrrec de licitar, adjudicar i executar les obres, mentre que la Diputació finançarà les certificacions.
Front comú per demanar l'A7
El delegat del Govern Xavier Pallarès va reunir-se amb alcaldes de les Terres de l'Ebre, entre ells el de l'Ametlla de Mar, a la Delegació del Govern a Tortosa el passat divendres 13 de juny. L'objectiu de la reunió va ser la de mantenir el front comú institucional que es va constituir l'abril de 2005. A més, mentre no es construeixi l'autovia, el Territori reclama també la gratuïtat de l'autopista AP-7 per  als residents de les Terres de l'Ebre.


respostes a "L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar i el del Perel..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 187,50 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 156
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007