Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Premiats del concurs

29 . Gen, 2013 a les 12:41
per otomas a La notícia del dia
2713 reproduccions
El concurs de fotografia paisatgística de les Terres de l'Ebre, organitzat per l'Àrea Municipal de Turisme de l'Ametlla de Mar, i des de l'Àrea de Turisme de Deltebre, enguany ha arribat  a la 13a edició. Un concurs totalment consolidat que lliurà els premis aquest dissabte, 27 de gener, al Centre d'Interpretació de la Pesca de l'Ametlla de Mar.

Carmen Cortés, de Badalona, guanyà amb la fotografia "Gat calero" el 1er Premi a la millor fotografia paisatgística realitzada a l'Ametlla de Mar dotat amb 400 euros. El 2n Premi a l'Ametlla de Mar ha estat per Abel Borràs. I és que amb la fotografia "Reflexes pel moll" ha aconseguit aquesta segona posició dotada amb 250 euros.
Fidel Margalef va aconseguir el 3er Premi, dotat amb 175 euros amb el treball "Límits". El Premi Local de l'Ametlla de Mar, dotat amb 250 euros, ha estat pel veí de l'Ametlla Lluís Ena Bessa amb la fotografia titulada "Amarratges". Pel que fa al Premi especial a la millor fotografia en blanc i negre, dotat amb 300 euros, ha estat per la fotografia "Ferros" de Bernat Margalef

"Des de Turisme de l'Ametlla de Mar tenim una doble satisfacció, ja que col·laborem en l'organització d' un concurs de fotografia que promociona la Cala i el Territori, que compta amb una gran participació al municipi. De fet, les fotografies dels concursants caleros cada vegada augmenten més en nombre i qualitat. Enguany quatre caleros han estat premiats", subratlla Damià Llaó, Gerent de l'Àrea Municipal de Turisme de l'Ametlla de Mar.

Pel que fa als premis atorgats a Deltebre, el 1er Premi, dotat amb 400 euros, fou per "encontre" de Santi Martorell de Tortosa. Ignasi Pellissa, d'Alèrdola, amb "Vistes eternes" ha guanyat el 2n Premi dotat amb 250 euros. El 3er Premi dotat amb 175 euros fou lliurat a l'ampostí Júlio Garcia per la fotografia "Muscleres del fangar". El Premi Local de Deltebre, dotat amb 250 euros l'ha guanyat Salvador Vicente de Deltebre.

El premi especial a la millor fotografia realitzada a qualsevol indret del Territori, dotat amb 300 euros, fou per la fotografia "La collita" de la rapitenca Mireia Canicio. Miquel Palnells, de Banyoles, ha aconseguit el premi a la creativitat valorat en 300 euros. I finalment, el premi de fotografia gastronòmica, tant de Deltebre com l'Ametlla de Mar, fou per Joan Gil d'Alcanar. I és que amb la fotografia "Galeres" ha obtingut aquest premi valorat amb 300 euros.

Les fotografies premiades estaran exposades al Centre d'Interpretació de la Pesca, a l'Ametlla de Mar, del 3 al 22 de febrer. A Deltebre, el 17, 18 i 19 de maig s'exposaran aquests treballs fotogràfics durant la Deltafira.


respostes a "Premiats del concurs"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 659,22 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007