Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comença la Setmana Cultural a l'Escola Sant Jordi, que girarà entorn de Sant Jordi

19 . Abr, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
3003 reproduccions
L'Escola Sant Jordi celebra, des d'aquest dimecres, la Setmana Cultural amb una sèrie d'activitats dedicades a Sant Jordi. «Sempre tenim una temàtica conductora de totes les activitats i enguany», amb motiu de la proximitat de la Diada, «hem pensat tornar-la a dedicar a Sant Jordi» explica la directora, Fàtima Garcia.

La Setmana Cultural ha començat amb xerrades dels Mossos d'Esquadra als alumnes de P-5 i de 2n de primària sobre la seguretat viària. I als alumnes de 6è, sobre la Internet segura. Els alumnes de 5è també han rebut una xerrada dirigida pels Agents Rurals.

Dijous serà el torn perquè els usuaris de la Fundació Mercè Pla ensenyin als nens i nenes de 5è a jugar al 'Boccia', un joc dissenyat per persones discapacitades inspirat amb el conegut joc de la petanca.

A més, els alumnes de 4t i de 6è tornaran a fer la programació de La Cala Ràdio en directe, dins el projecte 'Avui la ràdio la fem naltros!' i s'encarregaran de realitzar el 'Tot a punt', el 'Sempre amb tu' i 'L'Esport al nostre poble'.

Com cada any, també hi haurà un conta contes, contractat per l'AMPA, enguany sobre la llegenda de Sant Jordi. Els treballs manuals, els tallers, les gimcanes i el teatre completaran el programa.

Però, aprofitant la proximitat de la Diada literària a Catalunya, s'ha decidit recuperar el certamen literari que feia anys que no se celebrava. «Hi haurà un certament de dibuix, un de poesia i un de textos narratius, des de P3 fins a 6è», destaca Garcia.


respostes a "Comença la Setmana Cultural a l'Escola Sant Jor..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,52 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 180
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007