Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Aquest divendres arriba la 26a Fira Alternativa de l'Ametlla de Mar

06 . Abr, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1684 reproduccions
Des d'aquest divendres fins al diumenge, la població acollirà el mercat de productes naturals i artesanals, juntament amb nombroses activitats lúdiques i propostes gastronòmiques. Les parades s'instal·laran divendres al nucli antic de la població, des de l'inici del carrer Pau Casals, passant per la plaça Nova i fins a arribar a la plaça Joan Miró.

Durant aquests dies s'hi podrà veure el treball d'autèntics artesans i artesanes que elaboren quadres, sabons, botons i barrets, cosmètics naturals, bufandes, entre molts d'altres productes. També s'oferiran productes gastronòmics per a tots els gustos.

En total, entre firaires locals i visitants, hi haurà la participació d'un centenar de paradistes. El regidor de Cultura, Vicenç Llaó, ha explicat que la coincidència amb Firabril del Perelló, no ha perjudicat la Fira Alternativa. «Enguany hem augmentat la participació, i per desgràcia s'han quedat paradistes fora. I un 70% ha repetit i al mateix lloc, és a dir, ja hi ha una consolidació de la gent que ve any rere any», explica.

Però, assenyala que els caleros i caleres, «cada cop s'engresquen més en portar i oferir els seus productes i això vol dir que la gent està apostant per la Fira».

La Fira es complementa amb un seguit d'activitats i propostes lúdiques. Per exemple, divendres tindrà lloc una classe de zumba, a les 18 h a la plaça Joan Miró, dirigida pel cem La Cala. I a les 19 h, s'iniciarà un recorregut musical de la Banda de Cornetes i Tambors per tota la Fira.

Durant el matí de dissabte s'organitza un taller de reciclatge creatiu per fer animals i pintacares a càrrec de l'AMPA de la Llar d'Infants, a la plaça Joan Miró. A la tarda, el grup de batucada Kalakatà amenitzarà l'ambient. Diumenge tindrà lloc la trobada de col·leccionistes de xapes de Cava, al centre de la Plaça Nova. A la tarda, serà el torn del grup dixie de l'EMMA.

Cada dia també estaran instal·lades a la plaça Joan Miró diferents atraccions infantils poc convencionals, i també hi haurà ruquets per fer passejades. Com a dues grans novetats, hi haurà una actuació de circ clown per a tota la família, i hi haurà la possibilitat de munyir cabres.


respostes a "Aquest divendres arriba la 26a Fira Alternativa..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 752,52 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 189
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007