Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Una vintena d'alcaldes criden a participar en la Diada des de la unitat del sobiranisme i sense exclusions

10 . Set, 2016 a les 12:00
per drodriguez a La notícia del dia
1213 reproduccions
Un total de 19 alcaldes han signat aquest dimecres un manifest en el qual criden a participar en la mobilització de la Diada organitzada per l'ANC i Òmnium Cultural per «defensar el dret a decidir dels catalans i la democràcia». Entre els batlles signants es troba Jordi Gaseni, alcalde de l'Ametlla de Mar i vicepresident primer de l'AMI, així com la presidenta de l'entitat i alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras.

A la presentació del manifest, els batlles van cridar a trobar «unitat» i van al·ludir al municipalisme com el millor exemple de la varietat política de Catalunya. Per això, asseguren que la manifestació de la Diada és una oportunitat per expressar «la radicalitat democràtica» i vaticinen que el municipalisme tindrà un paper rellevant en la construcció de la república catalana. Els batlles signants provenen de diverses formacions polítiques com ara d'Esquerra Republicana, del Partit Demòcrata Català, de la CUP o de Guanyem.


respostes a "Una vintena d'alcaldes criden a participar en l..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 682,72 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 153
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007