Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El moviment veïnal per una AP-7 gratuïta i els alcaldes dels municipis afectats per l'N-340 es reuneixen per intentar crear un «front comú»

10 . Set, 2016 a les 14:00
per gfigueres a La notícia del dia
667 reproduccions
Els alcaldes dels municipis per on passa l'N-340 a les Terres de l'Ebre, entre els quals el de l'Ametlla de Mar, es van reunir aquest dilluns al vespre amb el moviment veïnal transversal 'Prou, AP-7 gratuïta ja!', en una assemblea on els veïns van proposar als batlles unitat per defensar al territori davant de les accions del Ministeri de Foment.

En concret, els veïns van demanar als representants municipals que participin en la reunió que han sol·licitat amb el director general de Carreteres, Jorge Urrecho, per manifestar-li el seu rebuig a la remodelació que l'executiu espanyol planeja per l'N-340, amb una doble contínua i limitació de velocitat al llarg de tot el tram ebrenc. L'objectiu que persegueix la plataforma és aixecar la veu a Madrid.
«Necessitem als alcaldes amb nosaltres. Això s'ha d'aturar. Hem de buscar el millor per al territori, deixant-nos de partidismes i protagonismes. Necessitem una carretera digna» remarcava Llorenç Navarro, portaveu del moviment veïnal, que afegia que «volem separats de la Generalitat» perquè «no estan lluitant pel nostre territori, estan buscant les bonificacions».

Tant alcaldes com veïns han valorat de forma altament positiva l'assemblea, la primera d'aquest tipus que té lloc al territori per abordar el problema, en la qual van participar una cinquantena de persones. Els batlles que van assistir a la reunió no van efectuar un pronunciament conjunt al respecte. Durant els pròxims dies es reuniran per tractar d'arribar a un posicionament comú per donar resposta als veïns i decidir si envien representants i quins a la reunió amb Foment.

Un dels participants a l'assemblea, l'alcalde Jordi Gaseni, va celebrar la predisposició dels veïns a actuar de forma conjunta amb els ajuntaments com a positiva, «perquè el problema el patim tots». Gaseni recorda que la «majoria dels alcaldes» han assumit les rotondes no formen part de la solució per reduir la sinistralitat, que passaria per «l'aixecament de barreres» imminent de l'AP-7 però també, a llarg termini, d'un «gran pacte» sobre el futur del territori.


respostes a "El moviment veïnal per una AP-7 gratuïta i els ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Tags

ap7

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 156,25 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007