Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els alcaldes reben el suport institucional i de la ciutadania després de ser investigats per la Fiscalia per col·laborar amb el referèndum

18 . Set, 2017 a les 19:00
per drodriguez a La notícia del dia
1346 reproduccions
Els alcaldes i alcaldesses investigats per la Fiscalia, per donar suport al referèndum de l'1 d'octubre, van demostrar dissabte a Barcelona que no tenen por. En un acte a la plaça Sant Jaume, van refermar el seu compromís de col·laboració amb la Generalitat.

Entre els alcaldes investigats, i presents a la concentració, l'alcalde de l'Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, que ha subratllat que l'acte ha servit per defensar la democràcia davant dels atacs de l'Estat espanyol.

De moment, encara no ha rebut la notificació per anar a declarar davant la Fiscalia per haver signat un decret d'alcaldia, en suport al govern català per col·laborar amb la cita de l'1 d'octubre. Gaseni diu que encara no està clar que farà quan la rebi. 

«No tenim gens de ganes d'anar a una situació d'una cosa que és totalment injusta perquè el que defensem només és una opinió política i de suport. Hem de tenir en compte que no és el mateix que et vinguin a buscar en una hora intempestiva, que la gent que et vol acompanyar sàpiga a quina hora has d'anar, perquè molts veïns i veïnes volen participar, se senten tan agredits com nosaltres» ha explicat l'alcalde.

Amb la vara a la mà, Gaseni i la resta d'alcaldes presents –quasi els 712 que seran citats a declarar– van defensar el dret de vot al costat del president i el vicepresident del Govern, i de la presidenta del Parlament. 

L'alcalde afirma que amb el referèndum no només defensem «el què volem del nostre país, sinó que anem a defensar una cosa més essencial que és la democràcia». A més ha afegit que «els països membres de la comunitat europea que estan amb l'estat espanyol, els hauria d'agafar vergonya i s'haurien de replantejar què estan fent».


respostes a "Els alcaldes reben el suport institucional i de..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 703,82 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007