Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Clam del municipalisme català en suport al referèndum d'independència anunciat pel Govern per l'1 d'octubre

03 . Jul, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1628 reproduccions
Més de mig miler d'alcaldes, entre ells el de l'Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, van omplir de gom a gom el passat dissabte, el paranimf de la Universitat de Barcelona en un acte que va mostrar el compromís del món municipal per col·laborar en tirar endavant el referèndum d'independència previst per l'1 d'octubre.

A l'acte, convocat per l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l'Associació Catalana de Municipis (ACM), hi van assistir el president i vicepresident de la Generalitat, la presidenta del Parlament, i altres membres de l'executiu català. De fet, Puigdemont va agrair el suport dels alcaldes i institucions locals.

Jordi Gaseni, que també és vicepresident de l'AMI, destacava després de l'acte que el referèndum cal emmarcar-lo dins de la normalitat democràtica. «La dificultat seria posar problemes perquè la gent pugues expressar-se. Els alcaldes que creiem en la democràcia, que som la gran majoria, hem de facilitar-ho perquè els nostres veïns diguin la seva», apunta.

El món local ajudarà cedint espais perquè l'1 d'octubre la gent pugui votar. Pel que fa a l'Ametlla de Mar, Gaseni va assegurar que «la gent ens ho demana i com a acte de normalitat democràtica, necessitem fer-ho. Només volem expressar l'opinió en una qüestió que comporta la solució a molts problemes, i a tenir un present i un futur engrescador».

En l'acte es va voler demostrar la transversalitat política i territorial de la demanda, amb la intervenció d'una desena d'alcaldes de diversos territoris de Catalunya, entre ells l'alcalde de Tivissa en representació dels alcaldes de les Terres de l'Ebre.


respostes a "Clam del municipalisme català en suport al refe..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 705,46 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007