Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Aleví campió de lliga i el Benjamí finalista a Gandesa

03 . Jun, 2016 a les 11:37
per gfigueres a La notícia del dia
1660 reproduccions
L'Aleví A de l'Ametlla de Mar es va proclamar la setmana passada campió del seu grup de la 2a Divisió en golejar al darrer classificat, el Camp-redó, per 27 a 0 en l'últim partit de lliga de la temporada. Els caleros van ser molt superiors i van convertir el partit en una festa de celebració. Cal recordar que unes setmanes abans ja s'havien assegurat l'ascens. El campionat és un bon colofó a una gran temporada de l'equip que preparen l'Ignasi Llorens i l'Erik José. Els jugadors i els familiars van celebrar la fita al damunt del terreny de joc. La pròxima temporada jugaran a 1a Divisió. A més l'Óscar Moreso ha quedat com a màxim golejador de la lliga amb 69 gols.
El Benjamí Dorades de l'Àrea Municipal d'Esports de l'Ametlla de Mar va classificar-se segon del prestigiós Torneig de futbol de Gandesa, després de perdre la final als penals davant del Vinaròs United. Els caleros van remuntar un partit que perdien a la mitja part per 2 a 0 i es van col·locar 3 a 2 en el marcador fins que els vinarossencs van empatar en temps afegit. El llançament des del punt de penal va portar polèmica a l'anul·lar l'àrbitre un gol en el primer penal de l'equip de La Cala que va traspassar la línia de gol després de tocar en un pal. Entrenats per l'Antonio Callau, els caleros van jugar la prèvia davant del Santes Creus, el mateix Vinaròs United i el  Batea, i van eliminar al Falset en quarts i a l'Aldea a semifinals. Sergi Arbó va guanyar el premi al millor jugador del torneig.


respostes a "L'Aleví campió de lliga i el Benjamí finalista ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 669,98 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007