Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Grup d'Acció Local 'Mar de l'Ebre' celebra la seva primera assemblea a l'Ametlla de Mar

12 . Gen, 2017 a les 15:00
per drodriguez a La notícia del dia
1670 reproduccions
Aquest dimecres al vespre, la sala d'actes de la Confraria va ser escenari de la primera assemblea del Grup d'Acció Local (GAL) ‘Mar de l'Ebre'. L'associació està treballant per publicar la primera convocatòria d'ajuts, dotada amb mig milió d'euros, per a projectes lligats a la pesca i l'aqüicultura que generin llocs de treball, augmentin el valor dels productes, i ajudin a diversificar l'economia de la zona.

El gerent, Joan Alginet, ha explicat que en la primera assemblea s'han aprovat els comptes per tirar endavant la gestió de l'associació. «Crec que el 2017 serà important perquè suposa posar en marxa tot l'engranatge. Dins del primer semestre de l'any, el més important serà la primera convocatòria» ha destacat.

En total, el Grup d'Acció Local podrà gestionar ajuts per valor de 3,6 milions d'euros. L'alcalde, Jordi Gaseni, ha fet una crida per poder arribar «al màxim d'empreses perquè aquests recursos puguin ser pels seus projectes. Hem de fer un treball de difusió i d'explicar com poden anar les bases i els ajuts».


respostes a "El Grup d'Acció Local 'Mar de l'Ebre' celebra l..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 454,01 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 134
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007