Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els veterans caleros fan història arribant a la final de la Copa

21 . Set, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
2730 reproduccions
L'equip de l'Associació Esportiva Veterans de l'Ametlla de Mar sorprèn i es classifica per la final de la Copa Veterans de les Terres de l'Ebre. Els caleros van aconseguir arribar a les semifinals, després de classificar-se en una triangular disputada a casa i aquest passat cap de setmana van superar a l'Alcanar i l'Amposta.

El primer partit contra l'Amposta van guanyar-lo a la ronda de penals (2-1), després de deixar el marcador a 0, tot i que els caleros van haver de treballar molt per evitar que s'emportessin el partit. De fet, els ampostins es van veure acusats per disputar dos partits seguits i per això no van aconseguir superar a l'Alcanar (1-0), que va guanyar el segon partit de semifinals.

Els caleros sabien que només els servia la victòria per classificar-se, i per això van jugar del partit amb totes les forces. Els veterans van encaixar l'únic gol del tercer partit (1-0), aconseguint passar ronda i seguir fent història a l'equip. Aquest dissabte a la tarda, arriba a la final de Copa contra el Vinaròs. El partit es disputarà al camp del Sant Jaume d'Enveja a les 17.30 h.

«Jo crec que dels equips que ens podien tocar, és el que a priori seria dels millors. En contra tenim que el Vinaròs té molta trajectòria, té molt palmarès, i ara fa anys que no guanya cap títol. I això pot sortir-nos en contra, perquè és un equip amb experiència i amb ganes de guanyar la final. Ara, per ganes i il·lusió no ens guanyarà», ha explicat l'entrenador de l'equip, Joan Pere Llambrich.

Aquesta és la primera vegada, en els tres anys des de la creació de l'equip, que els de l'Ametlla de Mar arriben tan lluny. De fet, mai abans havien pogut classificar-se a les semifinals de la Copa. Independentment del resultat de la final, el cert és que arribar-hi ja pronostica bons símptomes de cara a la lliga regular de veterans.respostes a "Els veterans caleros fan història arribant a la..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 659,50 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007