Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El juvenil de bàsquet es proclama Campió Territorial

19 . Mai, 2017 a les 13:00
per drodriguez a La notícia del dia
1748 reproduccions

L'equip de Bàsquet Juvenil de l'AME de l'Ametlla de Mar es va proclamar, el passat dissabte, Campió Territorial després d'imposar-se a la final disputada a la Ràpita a l'Institut Els Alfacs d'aquesta localitat del Montsià. Els caleros van ser molt superiors com reflecteix el marcador de 27 a 53.


Els de l'Ametlla de Mar ja van quedar primers a la fase regular, la qual van finalitzar amb 22 punts, per davant dels rapitencs amb 18 punts. Tot i així, els caleros van viatjar mentalitzats, donat que com explica, l'entrenador de l'equip Domènec Durán, «l'única derrota que haviem tingut al llarg de tota la temporada, va ser davant dels rapitencs en l'últim partit de lliga».


L'equip està format per juvenils de 1r any i cadets de 1r i 2n any. Aquest dissabte jugaran un torneig amistós a Torreforta.


Per la seva part l'equip infantil va finalitzar a la tercera posició final. Els caleros, que van guanyar tots els partits de la 1a volta, van fer una petita baixada a la segona, que els ha portat a perdre 4 partits. «Hem fet una bona temporada, els jugadors han après i els pares han d'estar contents. Llastima d'aquests partits que s'han perdut», comenta Durán.


Els infantils caleros s'han quedat a un sol punt del guanyador, el Sant Pere i Sant Pau, i empatats a punts amb La Salle Tarragona i la Salle Torreforta.respostes a "El juvenil de bàsquet es proclama Campió Territ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,49 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 71
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007