Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Aleví A assoleix l'ascens a 1a Divisió

20 . Mai, 2016 a les 09:46
per gfigueres a La notícia del dia
1356 reproduccions
L'Equip Aleví A de l'Àrea Municipal d'Esports de l'Ametlla de Mar, entrenat per Ignasi LLorens i Erik Devadip José, assolia l'ascens matemàtic el passat cap de setmana a la primera divisió a falta de dos jornades per acabar la lliga.
Amb les 28 jornades jugades els caleros només han deixat escapar 10 punts i han mostrat una gran solidesa, tan ofensiva com defensiva, amb 233 gols a favor i 35 en contra. L'Aleví A depèn d'ell mateix per proclamar-se campió de lliga ja que l'Ebre Escola Esportiva, líder de les últimes 4 jornades, va perdre contra pronòstic un partit vital contra UE Rapitenca E. Les dos últimes jornades seran dos finals per assolir l'objectiu desitjat. La primera, aquest dissabte a les 17h, a La Ràpita davant la Rapitenca E i l'última jornada, el dijous dia 26 de maig a les 19h, al camp de La Cala amb el Campredó. Felicitats per l'ascens i molta sort per al campionat.


respostes a "L'Aleví A assoleix l'ascens a 1a Divisió"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 717,16 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 105
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007