Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

07 . Mai, 2010 a les 11:00
2304 reproduccions
Tanquem la setmana informativa amb l'actualitat que ens ofereix aquest butlletí 7 de maig. Pel que fa a la informació local, us parlem de la visita que va fer a l'Ametlla la comissió parlamentària de Medi Ambient, Rural i Marí. Grup Balfegó va convidar la comissió perquè comprovessin in situ que l'empresa treballa amb criteris sostenibles, de rigor i de respecte cap al medi marí. I seguim a La Cala per informar-vos sobre la Trobada de puntaires que diumenge arriba a la seva majoria d'edat. A comarques, segueix essent notícia el degoteig d'informacions sobre el cementiri nuclear i l'incendi d'Horta de Sant Joan. I per concloure el butlletí, parlem, com és habitual divendres, dels compromisos de les diferents categories del futbol calero per al cap de setmana.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 767,47 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007