Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla acull el Campionat d'Espanya de Twirling

16 . Jun, 2016 a les 10:39
per gfigueres a La notícia del dia
2183 reproduccions
Diumenge dia 19 de juny tindrà lloc a l'Ametlla de Mar la Final del Campionat d'Espanya de Twirling corresponent a la Sèrie C amb la participació de 18 clubs procedents de diversos indrets de l'Estat espanyol i Catalunya. La competició s'iniciarà a les 9 del matí i s'allargarà fins a mitja tarda. En total seran prop de 200 atletes que hi prendran part i s'espera que les representants caleres obtinguin uns bons resultats, en la línia dels obtinguts en el recent campionat d'Espanya de la sèrie A i B celebrat a Blanes, en el que el club calero va obtenir 4 campionats d'Espanya a més d'altres podis.
El campionat de diumenge estarà limitat a atletes de sèrie C, donat que les característiques del Poliesportiu Municipal Galetet no permeten acollir campionats de sèrie A i B per les limitacions tècniques del mateix.
Així, a més del Club de Twirling de l'Ametlla de Mar i d'altres clubs catalans, hi participaran d'altres procedents de Múrcia, Cadis, Salamanca, Madrid o València.
Hero Tello, representant del club calero ha explicat que, "hem tingut resultats molt bons a la Sèrie A i B i ara refiem tenir-los també a la Sèrie C, ja que el treball de les atletes fins arribar aquí ha estat molt bo i segur que farem un bon paper".
A més, el Club de Twirling de l'Ametlla de Mar participarà el proper mes de juliol al Campionat d'Europa de l'especialitat que tindrà lloc a França amb la presència de quatre exercicis individuals i un conjunt. Malauradament i per temes pressupostaris, el club calero ha hagut de renunciar a la seva participació al Campionat del Món que tindrà lloc a Suècia.


respostes a "L'Ametlla acull el Campionat d'Espanya de Twirl..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 656,94 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 70
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007