Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Platges de qualitat a l'Ametlla de Mar

11 . Jul, 2014 a les 09:42
per gfigueres a Ajuntament
2801 reproduccions
Amb l'arribada de l'estiu, les platges i cales de l'Ametlla de Mar estan a punt. I és que tot i que els darrers dies el temps no ha acompanyat, des de l'Ajuntament s'han fet els deures i ha treballat i treballa intensament amb la brigada per tal que les platges puguin oferir un alt nivell de qualitat. Una qualitat que és avalada any rere any pels distintius de bandera blava. De fet, l'Ametlla de Mar avui compta amb vuit distintius blaus. Així, la bandera blava oneja a les platges de Cala Calafató, Sant Jordi d'Alfama, Calaforn, Pixavaques i l'Alguer. També ha renovat el distintiu el Port del Club Nàutic. El Centre d'Interpretació també compta amb el reconeixement de Centre Blau i el Camí de Ronda el de via blava.

A més, l'Ametlla de Mar, la Cala, compta amb moltíssimes cales de tots els tipus pels amants del contacte amb la natura; per aquest motiu també hi ha la platja naturista del Torrent del Pi i la Cala on està autoritzat l'ús de mascotes com és la de Bon Caponet.

"Tenim una vintena de cales i platges en els nostres 17 quilòmetres de platja. Naturalment no podem donar manteniment a totes però sí a les principals. De fet, des del 15 de juny que portem fent el seguiment i treball intens a les platges per a tenir-les a punt per als banyistes", explica Vicent Martí, regidor de Turisme i Platges de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.

D'altra banda, Martí també ha remarcat que des de l'Ajuntament es demana  consciència a les platges i precaució a l'hora de visitar les zones boscoses ja que a l'estiu cal anar amb compte per tal d'evitar incendis.


respostes a "Platges de qualitat a l'Ametlla de Mar"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 642,84 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007