Màx: º C, mín: º C

En directe

Les notícies de la Cala Ràdio amb amb Daniel Rodríguez i Francesc Callau

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Club de Twirling de l'Ametlla de Mar 8è d'Europa

16 . Jul, 2015 a les 15:51
per otomas a La notícia del dia
2531 reproduccions
Resultats de luxe en la competició europea de twirling, a Maribor, Eslovènia, amb la participació d'una vintena de països, on el Club de Twirling de l'Ametlla de Mar ha mostrat el nivell dels atletes caleros. De fet, Alberto Pérez, s'ha situat com a  8è d'Europa, en individual, entre una vintena d'atletes. Widet Tibari 26a, entre 48, i al seva germana, Núria Tibari, 18a de 44. La Parella sènior, formada per les dues atletes Tibari, van aconseguir la 5a posició  a nivell europeu, d'entre vint parelles. I finalment, la selecció espanyola, en la qual també hi participà, Núria Tibari, van obtenir la sisena posició entre els països participants d'arreu  d'Europa.
Des del Club de Twirling, per tant, és fa un balanç més que positiu. Ara, segons Hero Tello, els queden uns mesos de perfeccionament i preparació amb la visita al municipi d'atletes del twirling d'arreu d'Europa. "El nostre objectiu és continuar treballant pel nou cicle de competicions que s'enceten al gener. La fita és perfeccionar la tècnica per millorar, encara més, els resultats. Tot i que estem molt satisfets".


respostes a "El Club de Twirling de l'Ametlla de Mar 8è d'Eu..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 650,00 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 139
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007