Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Twirling calero organitza el Campionat d'Espanya a Camarles

02 . Jun, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
2009 reproduccions
El Club de Twirling de l'Ametlla de Mar participarà, aquest cap de setmana, en el campionat d'Espanya de Twirling modalitat individual, que acollirà el poliesportiu municipal de Camarles. L'organització de la competició ha estat cedida al club Calero, però a causa de la baixa alçada del sostre del poliesportiu Galetet, els caleros han hagut de posar-se d'acord amb el Club Twirling la Granadella de Camarles, per poder traslladar el campionat.

El Club de Twirling de l'Ametlla de Mar serà present amb 18 atletes i 18 participacions individuals. Hero Tello, responsable de l'entitat, està satisfeta de la feina dels atletes i creu que «en diverses categories podem aconseguir molt bones classificacions, ja que tenim atletes amb molt nivell». 

La competició serà el dissabte pel que fa a les semifinals i preliminars, i el diumenge tindran lloc les finals. Hi  participaran prop de 150 atletes d'entre 6 i 27 anys de tots els nivells, procedents de Catalunya, Múrcia, Madrid i Salamanca. 


respostes a "El Twirling calero organitza el Campionat d'Esp..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 687,08 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 62
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007