Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Les entitats sobiranistes es mobilitzen per donar suport al referèndum de l'1 d'octubre

12 . Jun, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1446 reproduccions
Nova mostra de mobilització del sobiranisme, dos dies després que el Govern hagi anunciat la data i la pregunta del referèndum de l'1 d'octubre. Aquest diumenge, en una concentració davant les fonts de Montjuïc de Barcelona, organitzada per l'ANC, Òmnium i l'AMI sota el lema 'Referèndum és democràcia', els dirigents polítics s'han conjurat per fer possible la votació.

Entre els presents hi havia una delegació de La Cala per la Independència. Una desena de caleres i caleros va viatjar en el bus organitzat per l'assemblea territorial per assistir a la concentració. La coordinadora, Montse Gonzàlez, ha subratllat que a partir d'ara «les entitats sobiranistes faran costat al govern català i també els locals per fer possible aquest referèndum».

També hi era present a l'acte, l'alcalde de l'Ametlla de Mar i vicepresident de l'AMI, Jordi Gaseni, que ha destacat l'important paper que des dels ajuntaments s'haurà de fer per la convocatòria d'aquest plebiscit. Gaseni apunta que «els municipis independentistes ajudaran en tot el que calgui per fer-lo possible».


respostes a "Les entitats sobiranistes es mobilitzen per don..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,10 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 171
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007