Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Twirling calero es classifica per Europa

03 . Mar, 2016 a les 14:14
per gfigueres a La notícia del dia
1680 reproduccions
El Club de Twirling de l'Ametlla de Mar participarà novament en un Campionat d'Europa de l'especialitat, després que el passat cap de setmana en la Copa d'Espanya de Clubs que es va disputar a Blanes(Girona), i que val de classificatori per Europa, pugessin al podi en les quatre modalitats en les que participaven: Solo Twirling Sèrie B, Equips Infantil, Equips Sènior i Grups Sènior; aquesta darrera és la modalitat que representarà a La Cala a la cita europea que tindrà lloc a la localitat francesa de Vendespace, prop de Nantes.
Resultats Copa d'Espanya de Clubs
.- 3a, Solo twirling sèrie B, Raquel Sueca.
.- 1a, Equip infantil, format per Naira Arias, Erenia Pereira, Neus Vidal, Maria Margalef, Víctor Joan Pellissa, Anastasia Pellissa, Maria Campanals i Eric Llàtcher .
- 3a Equip Sènior, format per Widet Tiabri, Nuria Tibari, David Accensi, Kiara Agramunt, Karen Guerri, Selena Tomey, Raquel Sueca, Eva Sánchez.
- 1a Grup Sènior, format per  Widet Tiabri, Núria Tibari, David Accensi, Kiara Agramunt, Karen Guerri, Selena Tomey, Raquel Sueca, Eva Sánchez, Elisabeth Reverté, Maria Campanals.

Segons Hero Tello del Club de Twirling, "tenim molta satisfacció, ja que totes i tots s'han esforçat molt per millorar els seus exercicis i contents pel Grup Sénior per la seva classificació. Ara caldrà millorar aquells aspectes de l'exercici que ens ajudin a superar el tercer lloc aconseguit en la darrera participació".
 
La propera cita esportiva del club és la competició de Programa Curt i Obligatoris que se celebrarà a la nostra localitat el dia 20 de març. Aquest prova serà puntuable per classificar-se per al proper Campionat de Catalunya en modalitat d'individuals.
 


respostes a "El Twirling calero es classifica per Europa"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 688,71 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 28
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007