Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

200 atletes van competir en la Final del Campionat d'Espanya de Twirling Sèrie C

23 . Jun, 2016 a les 11:13
per gfigueres a La notícia del dia
1792 reproduccions
El passat diumenge el Poliesportiu Municipal Galetet va ser l'escenari de la Final del Campionat d'Espanya de Twirling corresponent a la Sèrie C, en el que el club calero va obtenir nombrosos podis. «Estem molt contents de la competició que es va fer que, a banda dels resultats, van demostrar l'esforç que fan els atletes del nostre club, que treballen moltíssim durant tot l'any. Vam aconseguir diferents pòdis i classificacions molt difícils d'aconseguir i que són l'arrel d'un bon treball» comenta Hero Tello, representant del Club Twirling de l'Ametlla de Mar.
Els podis van ser els següents: en individuals infantils amb Maria Margalef com a campiona i Eric Llatcher com a campió, Anastasia Pellisa com a 3a classificada i Erenia Pereira com a 4a; en cadet Victor Joan Pellisa com a campió i Naira Arias com a 3a classificada; i en juvenil la Neus Vidal com a 7a classificada. En parelles benjamí, Maria Margalef i Anastasia Pellisa campiones, i Naira Arias i Neus Vidal com a 3es classificades. I en equips, el cadet va quedar campió.
Ara el pròxim destí del club és la Copa d'Europa de Twirling a Mouilleron-le-Captif, un municipi pròxim a Nantes (França), amb la presència de quatre exercicis individuals i un conjunt. «Esperem classificarnos per a la final» diu Tello, tot i que assegura que «és complicat perquè hi ha 18 païssos d'arreu d'Europa, amb la novetat enguany de països com Rússia, i no sabem exactament a què ens enfrontem». «Els resultats allí són més complicats, perquè el nivell és molt alt, però com sempre nosaltres intentarem que els atletes caleros representin bé al nostre poble» subratlla.


respostes a "200 atletes van competir en la Final del Campio..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,54 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 149
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007