Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Club de Twirling calero participa en el Campionat d'Europa

04 . Jul, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1580 reproduccions
El Club de Twirling de l'Ametlla de Mar estarà representada per tres atletes al campionat d'Europa de l'especialitat que acollirà, del 5 al 9 de juliol, la localitat italiana de Busto Arsizio a la província de Varese, a la Llombardia.

David Accensi i les germanes Núria i Widet Ettibari, han estat seleccionades per representar la selecció espanyola. David i Widet participaran en la modalitat individual i aquesta darrera també participarà amb la seva germana Núria en la modalitat de parelles.

A més, la component del club Montse Remacha hi participarà com a jutge Internacional. L'entrenadora del club, Hero Tello, ha destacat que «els objectius són la classificació per a les semifinals en individuals, i per a la final en parelles».

En total es preveu que hi participen clubs de fins a 20 països d'arreu d'Europa. El Club de Twirling calero també ha volgut agrair la col·laboració desinteressada i el suport econòmic d'empreses locals en les despeses del desplaçament.


respostes a "El Club de Twirling calero participa en el Camp..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 769,38 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007