Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els carrers de la població es van engalanar aquest diumenge de Catifes de Corpus

30 . Mai, 2016 a les 13:18
per gfigueres a La notícia del dia
1324 reproduccions
Els carrers més cèntrics de l'Ametlla de Mar es van engalanar aquest diumenge amb les Catifes de Corpus que enguany han arribat a la 32a edició. Una cita que es manté any rere any amb la dedicació d'un grup de veïns i veïnes de la població que mantenen viva aquesta tradició local.

Després de la preparació dels dissenys i els materials durant setmanes, dissabte al vespre va ser l'inici de la confecció de les catifes als carrers. De fet, es va comptar amb la participació d'alumnes de l'Institut Candelera en l'elaboració de les rodones que s'ubiquen a les confluències de carrers, i també amb les gimnastes de l'Àrea Municipal d'Esports en la confecció de la catifa del carrer Pau Casals.
Tot i el vent que va bufar durant tot el dia, els dissenys que van lluir -en el quilòmetre de carrers amb catifes- van ser tan diversos com la representació dels 125 anys d'Alícia al país de les meravelles, els personatges de la pel·lícula Frozen, així com diverses formes geomètriques i de colors.

Però sense dubte, una de les imatges que va cridar més l'atenció va ser la situada a l'altar a la confluència dels carrers Llibertat i Andreu Llambrich. Un disseny que emulava la imatge en un tros on un home escarrava un oliver i una dona recollia amb un cabàs les olives del terra. Pels altars, precisament, hi van passar el seguici de nens i nenes que aquest 2016 van fer la Primera Comunió, en la processó de diumenge a la tarda, acompanyats per la Banda de la Cala.


respostes a "Els carrers de la població es van engalanar aqu..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Galeria d'imatges


Aquesta galeria conté 22 imatge/s. Per veure-les clica aquí.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 174,89 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007