Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Balanç econòmic positiu de l'Ajuntament de L'Ametlla de Mar

16 . Abr, 2010 a les 14:45
3063 reproduccions
Dels principals indicadors del balanç econòmic del 2009 de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar es desprenen bones notícies. El romanent de tresoreria de l'exercici 2009 és de més de 4 milions i mig. El resultat pressupostari, és a dir, la diferència entre els ingressos i les despeses totals, és de més de 360.960 euros. Per tant, s'ha ingressat més del que s'ha gastat.
Pel que fa al rati d'endeutament és de 52,92%. Molt lluny del 110% que estableix com a  màxim la normativa. Aquest nivell d'endeutament baix permet que l'Ajuntament pugui invertir en millores al municipi. El rati d'estalvi net del 2009 es situa en un 5,05% respecte als ingressos corrents liquidats. Aquest rati d'estalvi net alerta sobre la despesa i l'ingrés ordinari. I és que la crisi econòmica i en especial del sector de la construcció ha afectat als ingressos en concepte d'Icio i llicències d'obres. De fet del 2009 al 2008 han disminuït en 800.000 euros.

Precisament, per tal de fer front a la crisi l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar va posar en marxa un pla econòmic de xoc que ha donat bons resultats tal com ho reflecteixen els comptes del consistori.

Segons Andreu Martí, alcalde del municipi: "novament tenim uns indicadors econòmics molt bons, segons els informes d'intervenció. El romanent de tresoreria es positiu, l'estalvi net ha generat un 5% i el rati d'endeutament està al 52% i molt lluny del límit. Per tant, aquell pla de xoc que ens vam marcar fa dos anys ens ha demostrat que estem en la bona direcció i que el rumb que vam traçar es satisfactori".

Per tant, des de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar s'ha fet una valoració positiva de l'exercici econòmic 2009 tot i la crisi econòmica i s'ha apostat aquest 2010 per continuar invertint en millores pel municipi i en la creació d'ocupació.


respostes a "Balanç econòmic positiu de l'Ajuntament de L'Am..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 642,88 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 88
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007