Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Fira de Nadal

21 . Des, 2012 a les 13:10
per otomas a La notícia del dia
2467 reproduccions
Aquest cap de setmana hi ha prevista la Fira de Nadal a la Plaça Nova.  És el primer any que es realitza i s'han preparat multitud d'activitats: I és que les parades de productes diversos estaran acompanyades, dissabte, de tallers, a les onze del matí, i d'un pessebre vivent , de cinc de la tarda a vuit del vespre, a càrrec de la secció infantil del grup essènic de la Societat. I diumenge, a les onze del matí, i a les sis de la tarda cantada de nadales a càrrec del grup anglès SPLASH.

"Agrair la col·laboració en nom de l'Ajuntament del grup escènic de la Societat  i del grup anglès Splash. A més, volem animar a que la gent s'apropi a la Plaça Nova a veure aquesta primera edició de la Fira de Nadal", explica Encarna Subirats, des de la regidoria de Festes.

Organitzen la Fira, Management i disseny d'espectacles S.L., l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar i la Societat Cultural Esportiva i Recreativa.

D'altra banda, dijous al vespre es va realitzar l'encesa de llums. Una encesa de llums nadalenques que enguany incorporà dues novetats. D'una banda la data. Habitualment les llums s'encenien pel pont de la constitució però enguany des del consistori, per tal d'estalviar, es va desplaçar al 20 de desembre. D'altra banda, l'encesa aquest any és realitzà a la Plaça Nova. Un any més l'alcalde del municipi, Andreu Martí, i les pubilles van ser els encarregats d'encendre aquest enllumenat que engalana els carrers del municipi. A les set i mitja s'inicià el recorregut de la comitiva cap a la Plaça Nova, acompanyats del conjunt instrumental professional i el Grup Coral de l'EMMA. També hi va haver cantada de Nadales amb la Coral de l'Escola Municipal de Música i xocolatada.respostes a "Fira de Nadal"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,31 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 173
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007