Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

S'organitza un concurs de dibuix per escollir el ‘director' de la Banda de la Cala pel concert de Santa Cecília

02 . Nov, 2016 a les 14:30
per drodriguez a La notícia del dia
1380 reproduccions
La Banda de la Cala ha organitzat conjuntament amb l'Escola Municipal de Música de l'Ametlla de Mar (EMMA) un concurs de dibuix perquè un dels alumnes d'aquest centre pugui dirigir una peça musical, en el tradicional concert que la banda realitzarà per la festivitat de la patrona dels músics, Santa Cecília.

Després de l'èxit del sorteig de la cadira simfònica, en el concert de les Festes Majors de la Candelera, ara es pretén enfortir els llaços entre la Banda i l'Escola amb aquesta original iniciativa, orientada al públic infantil, i a la vegada es desitja que alumnes que realitzen formació musical tinguin l'oportunitat de conèixer de primera mà com funciona una banda.

«Moltes vegades ens trobem que els més menuts del poble no coneixen ben bé que és la Banda. A través d'aquesta acció, pretenem que els més petits convisquin amb la Banda i que coneguin aquesta entitat tan representativa del poble»
explica Emilio Cabello, director de la Banda de la Cala, afirmant que el guanyador dirigirà una petita obra.

El director comenta que durant l'assaig general previ al concert, «farem una petita prova i li donaré quatre nocions, per tant no serà improvisat en el mateix moment del concert, sinó que tindrà l'opció d'assajar amb tota la Banda». Cabello espera una bona resposta per part dels alumnes de l'EMMA i que aquesta primera edició del concurs sigui «la primera de moltes».

Per participar en el concurs cal tenir entre 3 i 10 anys i ser alumne de l'Escola de Música. Fins al 17 de novembre s'acceptaran dibuixos, i a partir del 19 s'iniciarà un període de votació popular a través del Facebook de la Banda de la Cala. L'alumne guanyador tindrà la batuta en una de les peces del concert de Santa Cecília que se celebrarà el 26 de novembre.


respostes a "S'organitza un concurs de dibuix per escollir e..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 423,80 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 82
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007