Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Gran afluència de públic en la Diada al Port que va inaugurar les cinquenes Jornades de la Tonyina Roja

02 . Mai, 2016 a les 14:00
per drodriguez a La notícia del dia
1728 reproduccions
Primer cap de setmana superat en el marc de les V Jornades Gastronòmiques de la Tonyina Roja del Mediterrani que se celebren a l'Ametlla de Mar des del passat divendres i fins dilluns 16 de maig. Dissabte i diumenge va ser la posada de llarg de les Jornades amb la Diada al Port, organitzada enguany directament per l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.

Al llarg de tot el dissabte i diumenge al migdia es van repartir més de 350 quilos de tonyina roja en les 3500 degustacions elaborades al port pesquer de la població. Cal sumar-hi la venda de 1200 copes amb un primer tast de vi de la DO Terra Alta. La valoració és molt positiva per part de l'organització que comenta que «ha estat un èxit total».

El gerent de l'Àrea Municipal de Turisme, Damià Llaó, explica que «la gent ha continuat apostant en aquestes Jornades al Port de l'Ametlla de Mar i la veritat és que estem molt contents amb la resposta de públic». També comenta l'alta resposta que han tingut els menús gastronòmics i la ruta de tapes amb «una assistència que ha estat molt bona».

En l'acte inaugural, del passat dissabte al matí, hi va participar el cònsol general del Japó, Hiroyuki Makiuichi, el secretari d'Afers Exteriors i Unió Europea de la Generalitat, Jordi Solé, així com diverses autoritats i empresaris de les empreses col·laboradores en les Jornades Gastronòmiques.

Al llarg del cap de setmana va haver-hi diverses activitats musicals, com ara les actuacions de la Xaranga Suquet Calero, la batucada Kalakatà i el concert de Joan Rovira, així com tallers organitzats des del consolat japonès, com ara de 'kimono', de 'shogi' -escacs japonesos-, d'escriure el teu nom en japonès o per a nens -'origami' i jocs-.


respostes a "Gran afluència de públic en la Diada al Port qu..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 674,73 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007