Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Més de 10.000 tapes servides en l'exitosa edició d'enguany de les Jornades de la Tonyina Roja

15 . Mai, 2017 a les 17:20
per drodriguez a La notícia del dia
1765 reproduccions
Les Jornades Gastronòmiques de la Tonyina Roja de l'Ametlla de Mar acaben amb un èxit de participació. A les 5.300 degustacions servides el primer cap de setmana, en el marc de la Diada al Parc del Bon Repòs, cal sumar-hi les més de 5.000 tapes i els menús servits en bars i restaurants caleros, des del passat 28 d'abril fins aquest diumenge.

Una demostració de l'interès dels visitants en les propostes gastronòmiques que s'organitzen a la població. I és que aquest és un dels productes més apreciats en les cuines d'arreu del món. El gerent de l'Àrea Municipal de Turisme, Damià Llaó, celebra les xifres que situen La Cala com a epicentre de la tonyina roja.

Durant la setmana, l'Àrea de Turisme durà a terme el recompte de les butlletes on, els participants en la Ruta de la Tapa Roja, han escollit la millor de les tapes, i també se sortejaran els menús dobles i els Tuna Tour. A més, també tindrà lloc la fase final del concurs fotogràfic d'Instagram amb l'elecció de la captura guanyadora.


respostes a "Més de 10.000 tapes servides en l'exitosa edici..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 658,94 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 62
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007