Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Destinació de Turisme Esportiu

05 . Nov, 2014 a les 13:33
per otomas a Ajuntament
2598 reproduccions
Des de l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar aquests darrers mesos s'està treballant intensament per tal que el municipi obtingui el segell de Destinació  de Turisme Esportiu especialitzat en submarinisme i vela. De fet, és un projecte en el qual s'han implicat diversos sectors econòmics de la vila com l'hostaleria, allotjaments, activitats nàutiques, comerços especialitzats, entre d'altres. Aquesta certificació, que es preveu obtenir abans de final d'any, l'atorga l'Agència de Turisme de la Generalitat de Catalunya. "Aconseguir aquest segell serà una eina molt potent de promoció turística. A Catalunya hi ha una dotzena de municipis que compten amb un certificat d'especialització esportiva com aquest. I a les Terres de l'Ebre només ho té Amposta", subratlla Andreu Martí, alcalde de l'Ametlla de Mar.
I és que aquest segell com a destinació turística especialitzada permetrà que la Generalitat a l'hora de de promocionar Catalunya entre la seva oferta especialitzada també recomani el municipi de l'Ametlla de Mar tant a nivell nacional com internacional.  A través, per exemple, del Buy Catalunya, del Catalunya Experience . A més, permetrà que la Cala també es converteixi en destinació d'esdeveniments esportius de ressò nacional i internacional.
Cal tenir en compte que el municipi compta amb tres ports esportius (Club Nàutic, Marina Sant Jordi i Calafat) amb tradició i vincle amb la vela i que l'Ametlla de Mar té un fons marins de qualitat en el qual la pràctica del submarinisme o de l' snorkel  cada cop té més força.


respostes a "Destinació de Turisme Esportiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 697,77 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 7
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007