Màx: º C, mín: º C

En directe

Parlem-ne

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Jornades Gastronòmiques de la Tonyina

30 . Abr, 2015 a les 14:23
per otomas a Ajuntament
2494 reproduccions
De l'1  al 10 de maig l'Ametlla de Mar promociona la tonyina roja oferint propostes culinàries de nivell tant a bars com restaurants. I és que durant aquests dies en el marc de les Jornades Gastronòmiques de la Tonyina Roja 13 restaurants del municipi han elaborat menús amb la tonyina com a protagonista.
Menús d'entre 25 i 65 euros on es podran degustar la tonyina amb diversitat de modalitats des de l'arròs melós de tonyina, passant pel tàrtar, fins al tataki amb melmelada de gingebre, i molt més. També 25 bars oferiran una nova edició de la ruta de tapes la Tapa Roja. Així, de l'1 al 10 de maig, per 3 euros es podrà degustar una tapa de tonyina  més beguda en aquests establiments.

"Creiem que aquestes jornades són una oportunitat per apropar-se a l'Ametlla de Mar gaudir de la gastronomia, i en concret de la tonyina roja, i de tot el que pot oferir el nostre municipi", explica Damià Llaó, gerent de l'Àrea Municipal de Turisme.

A més, participar en la ruta de tapes té premi. I es que entre tots aquests que realitzin aquest recorregut gastronòmic i votin la tapa que els ha agradat més es sortejaran tres menús dobles. A més, entre els que encertin la tapa guanyadora es sortejaran deu Tuna Tours dobles.


respostes a "Jornades Gastronòmiques de la Tonyina"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 799,37 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007