Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

27 . Gen, 2010 a les 12:35
1893 reproduccions
La informació local avui la protagonitza el nou sistema de recerca en rústica que han incorporat la policia local i el Servei d'Urgències Municipal i que combina un navegador GPS amb la informació cadastral per agilitzar les localitzacions d'emergències en rústica. I després la informació comarcal recull la bateria de reaccions polítiques que ha ocasionat l'aprovació de la candidatura d'Ascó com a possible seu del cementiri nuclear. Aquest recull deixa en segon pla les informacions sobre Horta que encara porten cua pel que fa a les actuacions de les conselleries de Medi Ambient i Interior. I tornarem a La Cala per oferir-vos la informació esportiva. En aquest cas els resultats de l'última jornada de la Lliga Regular del Trofeu Costa Daurada de Futbol-Sala.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 688,46 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 145
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007