Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Més de 5.000 degustacions de tonyina roja servides en una exitosa Diada al Parc del Bon Repòs

02 . Mai, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
2191 reproduccions
Les sisenes Jornades de la Tonyina Roja comencen amb molta força. La Diada, celebrada aquest passat cap de setmana, ha omplert el parc del Bon Repòs de persones interessades a conèixer diferents elaboracions fetes amb aquest producte d'alt valor gastronòmic. En total, 5.300 degustacions han estat servides entre dissabte i diumenge.

«En forma de maki, sashimi o tàrtar, però també amb cuina de pescadors, amb un romesco de tonyina, amb una bona picada», s'han servit 600 quilos de tonyina roja, explica l'alcalde de l'Ametlla de Mar, Jordi Gaseni. Les actuacions musicals van completar l'agenda d'activitats de la Diada.

A més, Gaseni considera que les jornades funcionen com a aparador no només de la tonyina roja, sinó també de tots els productes gastronòmics que ofereix el poble. Tot i ser unes jornades prou noves, amb sis anys de vida i canvis en la seva organització, «tenen molt de ressò» dins i fora del territori.

Paral·lelament, i fins al 14 de maig, 16 restaurants del municipi ofereixen menús amb plats de tonyina cuinada de diferent manera: des de carpaccios fins a bombons de tonyina, amb arròs o com a farcit de canelons. A més, es pot degustar la tonyina roja amb la ruta de tapes de 19 bars de l'Ametlla de Mar.


respostes a "Més de 5.000 degustacions de tonyina roja servi..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 705,17 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 90
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007