Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Xics caleros

17 . Des, 2012 a les 12:50
per otomas a La notícia del dia
2054 reproduccions
La tradició castellera s'estrena a les Terres de l'Ebre. Seguint l'estela de les colles de la demarcació, el 17 de desembre s'ha inscrit a la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya la primera colla ebrenca, els 'Xics Caleros', de l'Ametlla de Mar. Fa només tres mesos de la seva creació, compten amb 60 membres i ja han aixecat un castell de cinc. Amb només tres setmanes d'assajos, al mes d'octubre, en el context de la Diada de l'Arrossejat, la colla va aixecar el seu primer castell de cinc. Aquesta demostració va suposar un revulsiu que va ajudar a duplicar en poc temps el nombre de participants.
"La veritat és que la gent està molt il·lusionada. El fet que diferents mitjans de Catalunya n'hagin fet ressò ha donat un impuls a la colla. Als assajos venen molts castellers, vora uns seixanta, que assagen tres dies a la setmana. Ja toquem sostre a la sala de la Societat, per tant, amb l'assegurança de la coordinadora una vegada inscrits buscarem un altre local", subratlla, Àngela Sànchez, presidenta de la SCER.

La colla ja prepara la seva actuació més important, la del seu bateig, que es farà en el marc de les festes majors de la Candelera i per a la qual s'han marcat un nou repte, un castell de sis.


respostes a "Xics caleros"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 956,56 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 63
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007