Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els veïns de Bon Capó engeguen una campanya a Change.org per «salvar» aquest indret

01 . Abr, 2016 a les 09:34
per gfigueres a La notícia del dia
1283 reproduccions
"Aquesta, és una història de David i Goliat". Així resumeixen els veïns de la zona de Bon Capó, integrada dins la urbanització Roques Daurades de l'Ametlla de Mar, la situació que viuen per la construcció de 14 habitatges a la punta de Bon Capó. Ara han posat en marxa de nous les protestes en contra del projecte amb una recollida de signatura a través de la plataforma Change.org.
Ho fan després que s'iniciessin, fa 15 dies, els treballs per desbrossar l'espai on s'han de construir aquests habitatges. La petició, que va dirigida al Departament de Territori i Sostenibilitat i de retruc a Greenpeace, ja porta més de 450 signatures i es veu una forta activitat de seguiment a les xarxes socials.
S'espera que en poques hores s'arribi al total de 500 signatures que calen per complir els objectius de la petició llençada pels veïns de Bon Capó i fer-la arribar als estaments polítics i ecològics anomenats.

Les llicències urbanístiques es van cobrar el 2008
Els diferents periples judicials no han aconseguit paralitzar les obres i l'empresa ja ha començat els treballs a la zona. "Entenem i comprenem perfectament la situació dels veïns que estan buscant una possible solució" diu l'alcalde de la població, Jordi Gaseni, que tot i trobar-se amb els veïns afectats i l'empresa constructora per buscar una "solució negociada perquè l'impacte fos el mínim possible" l'empresa "malauradament" té el dret d'edificar.
Les llicències d'obra es van cobrar l'any 2008 i que per l'actual Pla General d'Ordenació Urbanística es podia donar per silenci administratiu. Un pla que l'alcalde recorda "que l'actual equip de govern no va aprovar".


respostes a "Els veïns de Bon Capó engeguen una campanya a C..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 156,25 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007