Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'equip de govern de l'Ametlla de Mar explicarà als veïns i veïnes l'estat de l'Ajuntament

17 . Feb, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
2085 reproduccions
Aquest divendres, 17 de febrer, l'equip de govern de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha convocat la segona reunió informativa per explicar a tots els veïns i veïnes de la població quin és l'estat actual del consistori. Serà en una assemblea, oberta a tothom, a la Sala de la Societat Cultural Esportiva i Recreativa (SCER) a les 20 hores.

«Necessitem fer-la per tenir contacte amb els nostres veïns i explicar tot allò que fem» explica l'alcalde, Jordi Gaseni, recordant que «era un compromís perquè vam dir que una vegada a l'any faríem una assemblea informativa». De fet, el govern n'ha realitzat tres: la primera, similar a la que es durà a terme, i una altra d'àmbit urbanístic.

Gaseni comenta que «ens veiem amb l'obligació, alhora que també tenim ganes, d'explicar tota l'obra de govern que hem fet i les solucions que hem aportat a les problemàtiques que ens hem trobat». Tanmateix, l'alcalde obre la participació en la reunió informativa per poder resoldre i solucionar els dubtes que tinguin.

Entre els temes més importants que s'explicaran, hi ha la presentació de les conclusions de les auditories de processos de gestió que s'han realitzat a l'empresa pública La Cala Gestió. També es donarà compte de l'estat actual de l'endeutament de l'ens local, i de les accions econòmiques que ha dut a terme el govern per fer-hi front.

Un altre dels punts destacats serà l'explicació de les diferents sentències judicials que ha rebut l'Ajuntament, des de l'entrada de l'actual equip de govern –el passat juny del 2015– fins a hores d'ara, i de la situació urbanística del municipi en l'actualitat, amb el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) sense efecte i en vies de solució.

A més, faran un balanç dels primers anys de mandat i explicaran l'acció de govern, en termes de present i de futur. «Hi ha molta informació i haurem de ser concisos, però és una obligació explicar-ho», sentencia. En l'acte hi intervindran l'alcalde, Jordi Gaseni, i el primer tinent d'alcalde i regidor d'Hisenda, Antonio Espuny.


respostes a "L'equip de govern de l'Ametlla de Mar explicarà..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 933,22 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 39
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007