Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

S'obre el període de preinscripcions per Batxillerat i Cicles Formatius a l'Institut Candelera

16 . Mai, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1524 reproduccions
Aquest dimarts s'ha iniciat el període de preinscripció pel curs vinent de Batxillerat i Cicles Formatius de l'Institut Candelera. Fins al pròxim 24 de maig, es podran presentar les sol·licituds al mateix centre. L'oferta d'enguany, en l'educació postobligatòria, és de 135 places en total.

D'aquestes, una setantena són per a 1r BAT que disposarà de dues línies de 35 places. A 2n BAT s'ofereix només una única línia amb 35 alumnes, de la qual 10 estan destinades a l'alumnat que vulgui realitzar el Batxibac. I pel Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Gestió Administrativa hi ha 15 places per cada curs.

L'Institut ofereix el Batxillerat en les branques científiques, tecnològiques, humanístiques i socials; a banda del batxillerat en francès amb el qual s'obté una doble titulació. A més, en el cicle en Gestió Administrativa, s'ofereix la possibilitat de fer mòduls individuals per compatibilitzar els estudis amb les ocupacions laborals.


respostes a "S'obre el període de preinscripcions per Batxil..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 110,38 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007