Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Més de 300 esportistes, entitats esportives locals, tècnics i col·laboradors són reconeguts a la Nit de l'Esport 2012-2013

20 . Jun, 2013 a les 14:29
per gfigueres a La notícia del dia
2867 reproduccions
El passat divendres 14 de juny, el Pavelló Poliesportiu Municipal "Galetet" de L'Ametlla de Mar acollí una nova edició de la Nit de l'Esport, on es lliuren els principals reconeixements a esportistes, tècnics, entitats i col·laboradors de l'esport local de la present temporada esportiva 2012-2013.
La vetllada comptà amb una introducció inicial a càrrec del Regidor d'Esports Rubén Lallana, agraint "a esportistes, entitats, entrenadors i familiars l'esforç per fer possible que l'esport sigui present de forma tant rellevant a L'Ametlla de Mar". L'acte s'estructurà en quatre blocs principals; el primer, dedicat al reconeixement de la tasca tècnica esportiva municipal, on es lliurà un petit detall als diferents treballadors i treballadores que han format part de l'Àrea Municipal d'Esports de l'Ajuntament de L'Ametlla de Mar aquesta darrera temporada. El premi al millor treballador/a d'aquesta va recaure en la Griselda Gaseni, Coordinadora del cem La Cala, per la seva excel·lent tasca desenvolupada al complex esportiu municipal amb piscina coberta de L'Ametlla de Mar amb més de 30 hores setmanals d'activitats dirigides i la coordinació de la part aquàtica i de sales esportives.
En un segon bloc, prengueren protagonisme les diferents entitats esportives que configuren l'associacionisme local a L'Ametlla de Mar; La  Secció Esportiva SCER L'Ametlla de Mar, el Centre Excursionista AZIMUT, el Club Nàutic L'Ametlla de Mar,  el Club Tennis L'Ametlla de Mar, el Club Twirling L'Ametlla de Mar, la Penya Barcelonista L'Ametlla de Mar, Societat de Caça La Cala, el Club de Tir L'Ametlla de Mar, el Club Esportiu La Cala, el Club Kenpo La Cala,  La Cala Gas i el Club Making Dance reberen respectivament els seus reconeixements per la tasca desenvolupada envers l'esport local al llarg de la temporada 2012-2013.
En el tercer bloc, el torn fou per als diferents esportistes i equips de la Secció Esportiva de la SCER de L'Ametlla de Mar, de la Lliga de Futbol Sala Costa Daurada i de la 2ª edició de la Cala Amateur Pàdel League. Els premiat foren els següents:
PREMIS ALS JUGADORS DE FUTBOL DE LA SCER DE L'AMETLLA DE MAR
-    Màxim Golejador juvenil  B:  DAVID ARTESERO
-    Màxim Golejador juvenil A:   IGORS AZIZOVS  
-    Jugador més regular juvenil B:  RUBEN VILA
-    Jugador més regular juvenil A:  SERGI GARCIA
-    Jugador Revelació 1er equip:  RUBEN BONACHI
-    Màxim Golejador 1er equip:  JORDI LLAÓ (RULLET)
-    Jugador més regular 1er equip:  EDGAR PASTÓ

PREMIS LLIGA DE FUTBOL SALA COSTA DAURADA 2012-2013
-    3er Classificat:  SUPERMERCAT PUNT DE TROBADA
-    2on Classificat: BAR CAFETERIA ANCLA
-    1er Classificat: LA XARRANCA
-    Màxim Golejador:  XAVI MARGALEF MONTANO (JABÓ) PER 3ER ANY CONSECUTIU

PREMIS 2ª LLIGA DE PÀDEL – CALA AMATEUR PÀDEL LEAGUE
LLIGA DE CONSOLACIÓ:
1ers Classificats:   JAUME BERTRAN – ALEJANDRO LERMA
2ons Classificats:  RUBEN LLAÓ – J.MIQUEL BORRÀS
3ers Classificats:   SEGIS SALVANS – JORDI BORRÀS

CAMPIONS ABSOLUTS
1ers Classificats:  MIQUEL MARTÍ  -  RAFEL MARTÍ
2ons classificats: JAUME PIJOAN  -  JOSE MARI LLAÓ

Per finalitzar, el quart bloc es dedicà als premis especials i més importants de la temporada.
Un dels premis més rellevants és el que dada any s'atorga al Millor Patrocini Local i que enguany va recaure en el GRUP BALFEGÓ; Per l'organització de la Tuna Race que aglutina les proves de 5 Km i 2,5 Km nedant, amb més de 370 participants, els 5 Km corrent, el Clínic de Natació del cem La Cala amb nedadors de ressò internacional com Kiko Hervàs, Érika Villaécija, Damian Blaum i Esther Núñez;     Pel suport al 1er Equip de Futbol i als equips juvenils de la SCER de L'Ametlla de Mar; i per la col·laboració amb l'equip de Natació Esportiva del cem La Cala.

Pel que fa al Premi al Millor Esportista o Equip de les Entitats Esportives Locals, va recaure en l'EQUIP SÈNIOR CLUB TWIRLING L'AMETLLA DE MAR; Format per l'Elisabeth Reverté, David Accensi, Widet Tibari, Karen Guerri, Kiara Agramunt, Eva Sànchez, Anaïs Cañagueral, Alberto Pérez i Jèssica Cabrera;     Campió de Catalunya, Campió d'Espanya, Campió de l'Open Multi-Federacions, Seleccionat per l'Encontre Espanya – França i Seleccionat per la Copa del Món que es celebrarà properament a Holanda.

En relació al Premi al Millor Esportista o Equip de l'Àrea Municipal d'Esports, aquest fou per a ARTUR JUARANZ BALFEGÓ; 1er Classificat Comarcal de Natació, en categoria benjamí, en les proves de 25 m lliures, 25 m esquena i 25 m braça; 2on Classificat Provincial de Natació, en categoria benjamí, en les proves de 25 m lliures i 25 m braça, a una sola dècima del 1er classificat; Campió de l'Aquatló de Tortosa en categoria Benjamí en les distàncies de 350 m de cursa, 1.000 m de natació i 350 m de cursa.

I, en el darrer d'aquests premis especials, s'ubicà el d'Esportista, Tècnic o Equip de Major Projecció Exterior que enguany va recaure en l'ÀLEX GÓMEZ COMES; Entrenador en les darreres 5 temporades del Futbol Base del Barça; Campió de Lliga amb l'Aleví C en la darrera temporada després de guanyar tots els 30 partits disputats; Nou entrenador del Kitchee Sport Club de la 1ª Divisió de Futbol de Hong Kong, que afrontarà un dels seus primers reptes en enfrontar-se amb el Manchester United.

I per finalitzar la vetllada, els més de 300 esportistes de l'esport base local desfilaren per a rebre la seva medalla commemorativa de la temporada 2012-2013, de mans de l'Alcalde i Regidors de l'Ajuntament de L'Ametlla de Mar, posant punt i seguit a una temporada esportiva seguida de les diferents activitats i esdeveniments esportius d'estiu, que donaran pas a una nova temporada esportiva que desitgem, estigui farcida d'èxits.


respostes a "Més de 300 esportistes, entitats esportives loc..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 734,47 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 49
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007