Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Jordi Gaseni a l'executiva de l'Associació de Municipis per la Independència

21 . Jul, 2015 a les 14:24
per otomas a Ajuntament
1925 reproduccions
La comissió executiva de l'AMI (Associació de Municipis per la Independència)  (formada per president, vicepresidents, secretari, tresorer i vocals) i el consell directiu (que està format per un alcalde o alcaldessa de cadascuna de les comarques catalanes)  s'han renovat aquest passat cap de setmana.
De fet, Carles Puigdemont, alcalde de Girona, ha estat escollit per unanimitat nou president de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) –en substitució de Josep Maria Vila d'Abadal- en l'assemblea general que s'ha celebrat al Centre Cultural Municipal de Valls.
Entre els vocals de al comissió executiva està present Jordi Gaseni, alcalde de l'Ametlla de Mar: "tenim dates importants a l'horitzó en aquest procés sobiranista i creiem que l'Ametlla de Mar havia de poder participar a través de l'Associació de Municipis per la Independència. Ara és temps de treballar de valent i d'implicar-se per ajudar a que avanci el procés".
Dins d'aquesta comissió executiva també es troben l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i Marc Mur, alcalde de Flix.


respostes a "Jordi Gaseni a l'executiva de l'Associació de M..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,79 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 141
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007